betNFair : Bet Revolution

Hello,
Our blog is designed to help you win the "Bookers", by understanding some strategies to bet and how you have to bet every time.Still give you the opportunity to see a live streaming via websites almost all over the Wold!

Well good start and i hope big profit!

BetNfair


Suggest us to your friends on facebook
Facebook (BetNFair.BlogSpot.com)

Tuesday, December 21, 2010

Τι ισχύει στα Κύπελα της Ευρώπης και Τα προγνωστικά για σήμερα

Σήμερα  θα βασιστούμε στην 2 της Shackle.
Η Αουγκσμπουργκ πέρσι τα πήγε καλά στο Κυπέλου χάρις στην  έδρα της. Δυνατή ομάδα, φαβορί για άνοδο, Τσβάιτε Λίγκα,Είναι μάλιστα  πρωτοπόρος στη, κατηγορία μετά από σερί επιτυχιών ,όμως στο τελευταίο της ματς δεν έπεισε, ενώ θα έχει βασικές απουσίες. 

Η Σάλκε ξεκίνησε κάκιστα τη σεζόν, αλλά από αγώνα σε αγώνα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Με τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και επτά νίκες και μόλις μία ήττα στους τελευταία εννιά αγώνεςΗ 10η θέση στο πρωτάθλημα  δεν της αφήνει πολλά περιθόρια συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν έτσι η κατάκτηση του Κυπέλλου δείχνει μονόδρομος και η νίκη είναι σήμερα  επιτακτική
Βασικό ερωτηματικό πάντα είναι ο αγωνιστικός χώρος!!!!!!!


Τι ισχύει για το Κύπελο Ελλάδος 
Στη φάση των «16» οι αγώνες είναι μονοί. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.

Τι ισχύει για το Κύπελο Ισπανίας 
Πρώτοι αγώνες της φάσης των «16», ακολουθούν ρεβάνς στις αντίστοιχες έδρες. Σε εφαρμογή ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Τι ισχύει για το Κύπελο Γερμανίας
Μονοί αγώνες, παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.


Τι ισχύει για το Κύπελο Ολλανδίας
Φάση των «16». Μονοί αγώνες. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

No comments: